Cumulus realtime gadget

day nightCumulus realtime gadget je Gadget - namizni pripomoek za Windows 7 in Windows Vista operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo morate prenesti in intalirati Cumulus realtime gadget. V nastavitvah (Options), nastavite Realtime.txt URL, kot prikazuje spodnja slika. as osveitve podatkov (Update Interval) si nastavite po elji. Nastavitve potrdite s pritiskom na gumb "OK". Gadget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

gadgetoptions

Avtor brezplane aplikacije Cumulus realtime gadget je Daniel Lintott.

Sunbird Widget

sunbird Yahoo! Widgets je aplikacija za Windows in Mac OS operacijska sistema. Za prikaz vremenskih podatkov z vremenske postaje Okroglo potrebujete aplikacijo Yahoo! Widgets, in dodatek Sunbird Widget.

Po uspeni intalaciji programa Yahoo! Widget le-tega poenite. Nato odprite Sunbird Widget (Open Widget... in izberite Sunbird.widget). V nastavitvah, v zavihku Data URLs, nastavite Realtime data URL in Cumulus Extra data URL, kot prikazuje spodnja slika. Vse ostale nastavitve si lahko nastavite po elji. Na koncu shranite s pritiskom na gumb "Save". Widget je sedaj pripravljen za prikaz vremenskih podatkov z VP Okroglo.

sunbirdoptions