Podatki o vremenski postaji

Tip vremenske postaje je WS-2355. Postaja zajema vremenske podatke vsakih 8 sekund. Podatki na spletni strani se osvežujejo vsakih 5 minut. Podatki "V živo" se prikazujejo na 5 sekund. Podatki na tej strani so zajeti in obdelani s programom CumulusMX. Vremenska postaja je opremljena z anemometrom, ogrevanim dežemerjem in aktivnim (prezračevanim) merilnikom vlage in temperature. Merilniki so postavljeni na optimalnih lokacijah za dosego najboljših rezultatov.

O lokaciji

Vas Okroglo leži na severnem delu Banjške planote, v občini Kanal. Nadmorska višina je cca. 770m. Za krajino so značilna kraška polja, travniki, zaraščena kraška gmajna, suhe doline z vrtačami...

O strani

Ta stran zasnovana na predlogi CarterLake.org, pretvorbo v PHP je prispeval Saratoga-Weather.org.
Posebna zahvala gre Kevinu Reedu s TNET Weather-a za njegovo delo na originalnih Carterlake predlogah, in zasnovi skupne PHP postavitve.
Hvala tudi Mikeu Challisu z Long Beach WA za oblike, za izdelavo rože vetrov, izbiro izgleda strani, ter pomoč pri CSS oblikovanju.
Prav tako gre posebna zahvala Kenu Trueu s Saratoga-Weather.org za AJAX prikaz vremenskih razmer, nadzorno ploščo in integracijo s TNET Weather skupno PHP zasnovo za to stran.

Hvala Marku Vremenska postaja Okroglo za slovenski prevod.

Izvirna predloga je osnovana na Designs by Haran.

Skripta višine oblakov je delo Bashewa Weather.

Predloga ustreza XHTML 1.0. Preveri XHTML in CSS ustreznost te strani.

sucontract_SNC