Nizke temperature Od: 14-04-2021 00:00 Do: 15-04-2021 06:59 Opozorilo za: Nizke temperature Stopnja: Rumena info button

Podatki o vremenski postaji

Tip vremenske postaje je WS-2355. Postaja zajema vremenske podatke vsakih 8 sekund. Podatki na spletni strani se osveujejo vsakih 5 minut. Podatki "V ivo" se prikazujejo na 5 sekund. Podatki na tej strani so zajeti in obdelani s programom CumulusMX. Vremenska postaja je opremljena z anemometrom, ogrevanim deemerjem in aktivnim (prezraevanim) merilnikom vlage in temperature. Merilniki so postavljeni na optimalnih lokacijah za dosego najboljih rezultatov.

O lokaciji

Vas Okroglo lei na severnem delu Banjke planote, v obini Kanal. Nadmorska viina je cca. 770m. Za krajino so znailna kraka polja, travniki, zaraena kraka gmajna, suhe doline z vrtaami...

O strani

Ta stran zasnovana na predlogi CarterLake.org, pretvorbo v PHP je prispeval Saratoga-Weather.org.
Posebna zahvala gre Kevinu Reedu s TNET Weather-a za njegovo delo na originalnih Carterlake predlogah, in zasnovi skupne PHP postavitve.
Hvala tudi Mikeu Challisu z Long Beach WA za oblike, za izdelavo roe vetrov, izbiro izgleda strani, ter pomo pri CSS oblikovanju.
Prav tako gre posebna zahvala Kenu Trueu s Saratoga-Weather.org za AJAX prikaz vremenskih razmer, nadzorno ploo in integracijo s TNET Weather skupno PHP zasnovo za to stran.

Hvala Marku Vremenska postaja Okroglo za slovenski prevod.

Izvirna predloga je osnovana na Designs by Haran.

Skripta viine oblakov je delo Bashewa Weather.

Predloga ustreza XHTML 1.0. Preveri XHTML in CSS ustreznost te strani.

sucontract_SNC